Nyheder

VI HOLDER FERIELUKKET I UGE 29, 30, 31 og 32/2024 - GOD SOMMER.

PEFC certificeret råtræ til videreforarbejdning på lageret fra 1/7-2023

Udover FSC certificeret råtræ, som vi igennem mange år har lagerført, kan vi nu også tilbyde PEFC certificeret råtræ her fra lageret til videre forarbejdning.

Under fanebladet “om os” certificering kan du nu se vores certifikater, hvor vi er en del af  gruppecertifikat hos TMI (Dansk Industri).

Ny facadebeklædning har givet GHT et ansigtsløft

Da Covid 19 kom til Danmark i marts måned besluttede vi hos GHT, at nu skulle vi have sat den nye facadebeklædning op som igennem de seneste par år var blevet udskudt nogle gange grundet travlhed i virksomheden, og at vi så kommer i mål med så super flot et resultat er vi faktisk temmelig stolte over. 

Vi har anvendt træsorten JATOBA til formålet, men kunne i princippet også have valgt SAPELI MAHOGNI som ville have kommet mere neutral ud i farven.
Alle listerne er naturligvis produceret her i huset, og vi har valgt at give dem en god udendørs træolie således at vi sørger for at holdbarheden bevares længst muligt her i vores danske klima.

Vi håber at I også vil bemærke det nye smukke ydre næste gang I vælger at besøge os, og kan naturligvis også hjælpe dig med denne
eller lignende løsninger til dit næste projekt.

Før
Efter

Toftegårdsvej 38
8370 Hadsten
CVR: 35 02 49 99

Telefon: +45 86 57 25 11
E-Mail:Ght@ght.dk

Åbningstider:
Man-Torsdag: 07:30 - 16:00
Fredag: 07:30 - 12:00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Luk menu